image_not_found
01

Analiza de oportunitate

Te încurajăm să ne contactezi pentru a înțelege mai bine contextul tău și felul în care suita noastră de servicii și aplicații te-ar putea ajuta.

image_not_found
02

Analiza de caz

E posibil ca nevoile operaționale ale comunității tale să difere de nivelul standard. Așadar, vrem să ne alocăm timp pentru analiză și discuții, în urma cărora să surprindem aspectele specifice ale comunității tale, să le documentăm, astfel încât să fie de folos procesului de dezvoltare și implementare.

image_not_found
03

Oferta de preț

După ce pașii anteriori au fost parcurși, putem înainta o ofertă de preț, un timp de execuție defalcat pe etape și o dată de punere în funcțiune. De asemenea, oferta de preț se va face pe 3 nivele. Va exista un preț pentru aplicații, un altul pentru procesul de implementare și dezvoltare și, dacă este oportun, vom înainta un preț pentru asistența lunară.

image_not_found
04

Implementare modul pilot

După ce eventualele dezvoltări specifice vor fi finalizate, vom „lansa“ suita de aplicații și vom testa parametrii funcționării acestora la toate nivelele modulelor contractate. Vom lucra cu useri de test, timp în care se va face instructajul persoanelor care se vor ocupa de utilizarea lor.

image_not_found
05

Dare în folosință

Socotim ca dată finală de implementare, respectiv darea în folosință, momentul în care suita aplicațiilor este aliniată cu specificațiile tehnice și toti utilizatorii desemnați să se ocupe cu folosirea acestora au fost instruiți.